top of page

Onze makers

Enfantique_SRGB-online_WM9525.jpg

Helga

Breien en haken: altijd al belangrijke hobby's van Helga. Maar sinds de komst van haar kleindochter is het wel extra leuk geworden. Ondanks dat het breien van een muts een letterlijke dagtaak is, gaat Helga onvermoeibaar door. 

Enfantique_SRGB-online_WM8388.jpg

Ernst

Onze verfartiest Ernst. Tekenen en verven hadden altijd al zijn aandacht, maar na zijn pensioen is er pas echt tijd gekomen zijn tekentalent verder te ontwikkelen. 
En wat is er leuker dan een bevlekte trui of broek die anders de prullenbak zou zien een nieuw leven te geven? 

Enfantique_SRGB-online_WM9620.jpg

Ria

Onze knuffelbreister Ria. Groot of klein; met of zonder tuinpakje: Ria draait haar hand er niet voor om. Ze gaat als een speer. Hoewel het breien van een knuffel écht geen makkelijke opgave is, gaat het haar zo makkelijk af dat het lijkt alsof jij en ik het ook zouden kunnen. Maar dat valt dus tegen...

Enfantique_SRGB-online_WM8848.jpg
Enfantique_SRGB-online_WM9640.jpg
WhatsApp Image 2022-04-04 at 6.33.53 PM.jpeg

Christine

Jeannet 

Mirjam

Toen ik met mijn webshop in tweedehands kleding begon (www.setpret.nl) bracht ik met enige regelmaat stapels kleding haar kant op met naai- en wasverzoekjes. Moederlief is dan ook een ster in het herstellen van kleding en het een tweede leven geven. Binnen Enfantique doet ze dat door kapotte kleding te restylen. 

Bent u ook zo'n creatieve maker en lijkt het u leuk om samen te werken? Neem dan hier contact met ons op. 

Enfantique_SRGB-online_WM8158.jpg
logo-enfantique_8.png

Jeannet is een echte perfectionist; is een steek nét niet zo strak als de anderen, dan haalt ze haar breiwerk weer uit elkaar. Al haar breisels stralen dan ook liefde en aandacht uit.

 

Mirjam staat aan de wieg van Enfantique. Ze heeft geholpen ideeën te vertalen naar patronen; geen gemakkelijke opgave. Met haar kunde, rekentalent en nuchtere instelling is Mirjam niet snel van slag te krijgen.  

Met Enfantique startte ik, begin 2021, al achter de schermen. Een lang proces van ontwikkelen volgde. Waarbij naast de makers ook veel anderen zijn betrokken; niet in de laatste plaats mijn man Allard en broer Dan. We zijn nog lang niet van plan te stoppen met het geven van een podium aan duurzame producten voor kinderen. 

bottom of page